1956-os forradalom, események képekben > Október 23. - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: 1956-os forradalom, események képekben > 5 weboldal. Kategória leírása: 1956-os forradalom, október 23. képek, és fotók.
Szponzorált linkek
Digitális Fotóbank
http://fotobank.mti.hu/fotoweb/

Rendszerünkben igényei szerint válogathat az MTI Zrt. fotószerkesztőségének friss belföldi és a velünk szerződésben lévő külföldi hírügynökségek képkínálatából. A naponta kiadott kb. 250 belföldi és 100 külföldi vonatkozású fotó megörökíti a politikai, kulturális és sportesemények legfontosabb és legérdekesebb pillanatait. A 'Friss' adatbázisban az elmúlt 1 hét fotóit találja. Az MTI Zrt. fotóarchívuma az elmúlt 80 év hazai és külhoni történéseinek páratlanul gazdag dokumentumtára. Fotóarchívumunk 'Archív' mappájában közel egymillió digitalizált kép közül választhat.

Digitális Fotóbank
Képek az október 23-ai műsorhoz
http://sulihalo.hu/pedagogus/iskolai-forgatokonyvek-szovegkonyvek/1565-kepek ...

SuliHáló: Összegyűjtöttünk néhány korabeli fényképet. Díszlethez, kivetítésekhez szabadon felhasználhatóak!

Képek az október 23-ai műsorhoz
mti - Archív fotók
http://www.1956.mti.hu/Pages/Gallery.aspx?GalleryID=1

A Magyar Távirati Iroda fotóarchívuma az elmúlt 80 év hazai és külhoni történéseinek páratlanul gazdag dokumentumtára. A több mint 12 millió fényképet őrző hatalmas „fotómúzeum” gyűjteményéből, a forradalom eseményeit ábrázoló fotók közül válogattunk. Az interneten keresztül is elérhető digitális Fotobankunk már csaknem hétszázezer felvételt tartalmaz. 2006. október 1-jétől több mint 3000 db 56-os felvételt teszünk ki a „kirakatba”. Ezek közül természetesen nem mind szól a forradalom és szabadságharc eseményeiről, hiszen a teljes naptári évben készült fényképekből szemelgettünk.

mti - Archív fotók
Kor-Képek 1956
http://www.1956.mti.hu/Pages/Korkepek.aspx

Megjelent a Magyar Távirati Iroda Kor-képek címmel, 2004-ben indított fényképalbum-sorozatának harmadik kötete. A sorozat felvállalt célja az, hogy évről évre folyamatosan és kronologikusan átfogó válogatást adjon közre a Magyarországra vonatkozó digitalizált történelmi fotók legjavából. A mostani, harmadik kötet időhorizontja a teljes 1956-os év: az album nemcsak a forradalom napjaiban készült fotókat, hanem a forradalmat megelőző hónapok történéseit rögzítő fényképeket, illetve a forradalom leverése utáni időszakból fellelhető sajtófotókat is tartalmazza. A Kor-Képek 1956 főszerkesztője Féner Tamás, a korszakot felnőtt fejjel megélt fotóművész.

Kor-Képek 1956
Korabeli MTI
http://www.1956.mti.hu/Pages/Gallery.aspx?GalleryID=2

Budapest, 1956. április 23. A Magyar Távirati Iroda székháza a Naphegyen. MTI Fotó: Papp Jenő

Korabeli MTI
Hirdetések
Oldal leírása
oktober23.wyw.hu: Október 23. nemzeti ünnep - A Magyar Köztársaság kikiáltása 1989, az 1956-os forradalom kezdete. Események képekben, október 23.-ai névnapok, programok, dokumentumok, publikációk.
Gyűjteményünkben 99 válogatott október 23. témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 99 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6964